We are working to improve our website.

Sorry for the inconvenience in a few weeks we will be back.

Kindergarten Paradiesstrasse

The project for the new double kindergarten with daycare facilities evokes the atmosphere of the surrounding residential area which is characterised by its garden-city character. Through its formal language, it transforms the existing into a self-confident edifice and generates a place with a strong identity.

Read More

Green Box

A “green” volume in the green. The “Green box” project rises as the renovation of a small disused garage, accessory to a weekend house situated on the slopes of the Raethian Alps. A structure realized with lightweight metal galvanized profiles and steel wires wraps the existent volume and transforms it into a tridimensional support for […]

Read More

Montague Court

IF_DO has completed Montague Court, a small apartment extension on a constrained urban plot in Dalston, northeast London. The apartment sits within a former synagogue, which is characterised by its octagonal form. The project extends the ground floor with the insertion of a naturally lit, naturally ventilated, insulated timber structure into an existing north-facing courtyard. […]

Read More