E26

Création d’un nouveau réfectoire pour l’école existante, faisant office de clôture physique mais non visuelle avec le paysage environnent. Plateforme et emmarchement en béton poncé, 5 panneaux de bois CLT porteurs en refends, panneaux de toiture CLT structurels. Béton, panneaux bois massif type CLT, châssis repliable aluminium, verre collé sur acier.

Read More

Jetavan

In Buddhist mythology Jetvana is the name of one the Buddha’s most important spatial edifice which when literally translated means: the grove of Jeta, land donated to the sangha for founding a monastery. It was of semiotic significance that the site offered by Samir Somaiya owner of the neighboring sugar factory in rural Maharashtra for […]

Read More

King’s Grove

The project creates a new two-storey rear extension to this Victorian house in South London. The layout of the original house was heavily compromised by the annexation of the original entrance to the neighbour which resulted in a convoluted arrival sequence with disjointed and poorly proportioned rooms. The entire ground floor was therefore reconfigured to […]

Read More

tmSN

Context and description of the parcel in its original state: The property is located in the Mercatorstraat, in the center of Sint-Niklaas. Houses in this part of the street are predominantly terraced houses. The street side of the plot is SW-oriented. The plot has an L-shape and has a specific rhythm of buildings with varied […]

Read More

Student Village

Student Village is a small urban community built in and around a 17th century timber farm, just outside of central Aarhus, Denmark. The project consists of 56 single and double room apartments for students, as well as common rooms and shared facilities. The new buildings follow and mimic the old farms’ layout, creating a series […]

Read More

Didomestic

Every house is a theatre The scope of the project covers from the development of a customised functional proposal for a user that is turning a new leaf to the rehabilitation of the structure, the insulation, the facilities and the modernisation of the existing construction systems.  The selected approach removes all obstacles from the floor […]

Read More

PLYWOOD HOUSE

PLYWOOD HOUSE. The Plywood house is located in a street of townhouses in a quiet neighbourhood of Palma. The need for extending the original ground floor house with a floor above while maintaining its base structure requires a lightweight solution to not overload the original stone walls. CRAFT This project has been approached as two […]

Read More